Vlees van eigen vee

Zoekt u een eerlijk, goed, lekker, gezond en traceerbaar stukje vlees? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het vlees dat wij vanuit de vriezer verkopen is van koeien die vanaf de geboorte bij ons op het bedrijf zijn geweest.

De koeien worden geslacht door een biologische slager (door de SKAL gecertificeerd) en aldaar uitgebeend, op schaaltjes gedaan en ingevroren. Vervolgens halen wij het vlees en verkopen het vanuit de vriezer. In de schaaltjes zit ongeveer 500 gram (biefstuk zit in verpakkingen van ongeveer 250 gram).

Wij verkopen alleen rundvlees van het eigen bedrijf. Als er een koe net is geslacht zijn alle soorten vlees die van de koe komen aanwezig. Naarmate er meer van een koe verkocht is kan het zijn dat bepaalde soorten vlees 'op' zijn. Pas als bijna alle vlees verkocht is laten we weer een koe slachten. Op die manier kunnen we met de beperkte vriezerruimte het vlees verkopen.

De prijs die wij voor het vlees vragen is gebaseerd op de kostprijs en is dus de prijs die het vlees waard is: heerlijk voor een eerlijke prijs!